Tennisschool Henrico Mud

Lessen in het tennisseizoen

De tennislessen op ons park worden verzorgd door Tennisschool Henrico Mud, T.H.M. Als je jeugdlid bent zijn de lessen inbegrepen in het lidmaatschap. Tijdens het tennisseizoen (april t/m september) krijg je 16 lessen van 1 uur in groepsverband. Met de indeling wordt rekening gehouden met je niveau en je beschikbaarheid.

Seniorleden die tennisles willen hebben of jeugdleden die extra les willen hebben, kunnen informatie inwinnen bij onze vaste parktrainer Henrico Mud. Hij is dagelijks op ons park te vinden. Je kunt ook informatie vinden op zijn website www.tennisschoolhenricomud.nl of contact opnemen door een mail sturen naar [email protected] .

Wintertraining

Het is ook mogelijk om in de winter tennisles te nemen. Meer informatie kunt u krijgen bij Tennisschool Henrico Mud.

De trainers

Henrico Mud

Henrico is sinds 2013 de vaste trainer op ons park. Aanvankelijk was hij via een tennisschool bij LTC Bloemendaal actief, maar vanaf seizoen 2015 verzorgd hij de lessen vanuit zijn eigen tennisschool.

Kenmerkend  voor Henrico is zijn gedrevenheid en enthousiasme. Hij is 33 jaar en begon met tennis toen hij 12 was. In eerste instantie was voetbal zijn grote passie met als hoogtepunt de kwartfinale om de beker tegen Ajax. Inmiddels is tennis zijn passie.  Henrico is niveau 4-speler en heeft in 2004 zijn A-licentie tennisleraar bij de KNLTB behaald.