Tennislessen jeugd zomer 2018

Vanaf maandag 26 maart zullen de tennislessen weer gaan starten op de banen van LTC Bloemendaal.
T.H.M. heeft voor alle leeftijden en niveau's een passende training in de aanbieding.

Bij de contributie zit standaard een training inbegrepen in een 8 persoonsgroep.
In de zomer bieden we 16 trainingen aan waarvan 1 training deelname aan de clubkampioenschappen aan.
week 37 (maandag 10 tot en met vrijdag 14 september) en Week 38 (maandag 17 tot en met vrijdag 21 september)
bieden we inhaallessen aan voor uitgevallen of gemiste trainingen.

Speciaal voor de fanatiekere tennisser hebben we speciale pakketten ontwikkeld.
We hebben een wedstrijdpakket waarbij je 2x in de week traint en we hebben een Academy pakket waarbij je minimaal
3x  traint in de week.

De verenining en T.H.M. ondersteunen deze pakketten door deze aan te bieden tegen een speciaal tarief.

voor meer informatie  over de lesmogelijkheden en om je op te geven  klik je op de onderstaande link:

Tot snel op de baan!