Tenniskids in kleuren & Smurfen Tennis

Tenniskids in kleuren

Tenniskids is het tennisprogramma voor kinderen van de KNLTB (de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. De indeling is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen.

Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

Tenniskids

Rood | 6 & 7 jaar: Er wordt gespeeld met een zachte rode bal op een minibaan (6x12 meter).

Oranje | 8 & 9 jaar: Er wordt gespeeld met een oranje bal die geschikt is voor het spelen op een driekwartbaan (zachter en lichter dan een gele tennisbal).

Groen | 10 t/m 12 jaar: Er wordtgespeeld met een langzame groene bal die de juiste techniek om op een heel veld rally’s te spelen. geschikt is voor tennis op een hele baan. Na groen zijn kinderen helemaal klaar om op een hele baan te tennissen met de bekende gele bal.

Voor meer informatie klik hier.

NIEUW in 2020: SMURFEN TENNIS | 4/5 JAAR

Speciaal voor de jongste jeugd hebben wij op onze tennisclub Smurfen Tennis. Hierbij laten we de jongste jeugd kennis maken met tennis en de tennisclub. Hierbij staat plezier centraal. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de jongste jeugd hun eerste bal- en racketvaardigheden. De bal oefeningen met of zonder racket, zijn afgestemd op de leeftijd van uw kind.

Ouders, jullie zijn van harte welkom om samen met uw kind mee te doen aan de tennisles!

Wie: Jongste jeugd 4/5 jaar

Wat: 15 lessen

Kosten: € 80,00

Waar: LTC Bloemendaal (Johan Verhulstweg 22, 2061 LK Bloemendaal)