Rode Competitie op 29 maart afgelast!

13 maart 2020

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Dit betekent dat wij tennisverenigingen en toernooiorganisaties oproepen om alle tennisevenementen, waaronder competitiewedstrijden en toernooien, af te gelasten. Deze maatregelen gelden tot en met 31 maart in heel Nederland.

Kia Tenniskids competitie
De maatregelen houden concreet in dat de eerste speeldag van de Rode en Oranje competitie op 29 maart niet doorgaat. Voor verenigingen die op 22 maart starten met de Rode en Oranje competitie geldt dat er zowel op 22 als 29 maart niet gespeeld wordt. Het inhalen van deze speeldag(en) is mogelijk op de officiële inhaaldagen van 26 april, 3 mei, 21 mei of 14 juni. Ook is het mogelijk om in overleg met de teams te spelen op een woensdag- of vrijdagmiddag. Vooralsnog gaat de start van de Groene competitie op 5 april wel door.