Overdracht intertoss

15 oktober 2021

Marjolijn Balm, zoals jullie vrijwel allemaal weten, ons oudste lid regelde al jaren voor onze club de Intertoss. Een leuk initiatief van onze vereniging, LTC Groeneveen en LTC Heerenduinen.
Dit houdt in: tossen op vrijdagochtend voor alle leden van de genoemde verenigingen.
Deze activiteit bestaat al bijna 20 jaar!

Marjolijn heeft op 8 oktober 2021 het stokje overgedragen aan Yvonne Hassing. Yvonne is een bekende op het park en gaat deze nieuwe uitdaging, de Intertoss organisatie, enthousiast aan.
We wensen Yvonne veel succes hiermee!

Marjolijn heeft de Intertoss altijd met heel veel plezier gedaan en daar zijn wij haar ook heel dankbaar voor. We hebben Marjolijn ten overstaan van de spelers tijdens de laatste Intertoss op Bloemendaal bedankt en een aandenken en een cadeautje overhandigd.