Opgeven voorjaarscompetitie 2019 voor jeugdspelers

05 november 2018


Competitie spelen is leuk en voor iedereen! Als kinderen meer wedstrijden spelen, worden ze sneller beter in tennis, maken ze (tennis) vrienden en spelen ze met meer plezier. Daarom vinden wij het als club belangrijk dat zo veel mogelijk kinderen meedoen aan tenniscompetitie. Dus of je nu speelt met rode, oranje, groene of gele ballen, of je beginner, gevorderde of crack bent, schrijf je in voor de voorjaarscompetitie 2019! 

Inschrijven: tot 1 december

Je kunt je vanaf nu inschrijven via deze link:
https://tinyurl.com/competitie-jeugd

Wil jij je inschrijven voor een seniorenteam? Gebruik dan de volgende link:
https://tinyurl.com/competitie-sr

Meer informatie voor rood en oranje

De Worldtour heet vanaf volgend jaar: rode en oranje competitie. Een speeldag voor de rode competitie duurt één uur, een speeldag voor oranje 2 á 2 ½ uur. Er wordt altijd op zondagochtend gespeeld, meestal om 9.00 uur, of bij LTC, of bij clubs in de omgeving. Vanaf het voorjaar 2019 zullen de speeldagen bijna geheel samenvallen met de speeldagen van de reguliere competitie. Voor een overzicht van alle speeldagen:
https://www.centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/tenniskids/downloads/tk-competitie-poster-2019.pdf
Wij stellen teams samen van minimaal 2 en maximaal 6 spelers. Het is geen probleem als je niet alle keren kunt of wilt meespelen.

Speeldata groen en geel

De groene en gele competitie hebben 7 speeldagen vanaf 7 april 2019. Voor een overzicht van alle speeldagen:https://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/speeldata-voorjaarscompetitie-2019.pdf
N.B. de gele competitie heet vanaf 2019 ‘junioren competitie’.

Nooit eerder competitie gespeeld?

Dat is dus geen probleem. Meld je gewoon aan, en wij zorgen dat je wordt ingedeeld in een team dat bij je past. Als je twijfelt, kan je natuurlijk altijd eerst even met ons overleggen (e-mail: [email protected] of een van onderstaande telefoonnummers) of met de tennisschool ([email protected]/ 06-52831750) . Wij zien jouw inschrijving graag verschijnen voor 1 december aanstaande. Met sportieve groet,

Jeugdcommissie LTC Bloemendaal
Darinka, Nikki, Ghazaleh (06-55374709, voor vragen over rood/oranje), Petra (06-25178153 voor vragen over groen/geel)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 538 1249

LTC Bloemendaal Tennisclub

Johan Verhulstweg 22
2061 LK Bloemendaal