Nieuwe maatregelen van het kabinet

15 oktober 2020

de nieuwe Coronamaatregelen die vanaf gisteren in werking zijn  getreden hebben (beperkte) gevolgen voor de speelmogelijkheden op ons tennispark. Wij volgen de KNLTB richtlijnen :

1. Vrijspelen en trainen kan gewoon. Ook dubbelspel, in tegenstelling tot wat premier Rutte tijdens de persconferentie heeft gezegd. Groepsgrootte 4 max personen per baan, niet indraaien en geen toeschouwers. Zorg ervoor dat je niet te vroeg bent en verlaat na het spelen het park.
  2. De horeca blijft gesloten. Ook zijn de kleedkamers alleen nog voor noodzakelijk toiletbezoek toegankelijk.
  3. De competitie stopt per direct. De resterende wedstrijden van deze najaarscompetitie worden niet meer gespeeld.
    Dit betekent ook dat vanaf komend weekend nog vrijgespeeld kan worden op zaterdag en zondag. Vergeet niet vooraf online te reserveren!

KNLTB Club App
We willen je graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen. Hiervoor gebruiken we o.a. de KNLTB-club app. Heb je deze nog niet, dan kun je deze hier downloaden: https://www.knltb.club/clubapp/