Najaarscompetitie jeugd geel: inschrijven!

10 juni 2019

Tennis jij in geel? Dan is het alweer tijd om je op te geven voor de najaarscompetitie 2019.

Aanmelden is nodig voor alle jeugdspelers die wedstrijden (willen) spelen op niveau geel. Je hoeft geen tennistopper te zijn om mee te doen. Competitie spelen is bedoeld voor iedereen! Wedstrijden spelen in teamverband is leuk en je gaat er beter van tennissen!

Voor de duidelijkheid: voor groen, rood en oranje is aanmelden niet nodig. Deze spelers worden allemaal in een team ingedeeld, behalve als jij/je ouders expliciet afmelden. Een voorlopige indeling wordt één dezer dagen bekend gemaakt.

De speeldagen voor geel zijn: 15 september, 22 september, 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober (inhaaldagen 3, 10, 17 november).

De inschrijving sluit op 16 juni, zodat er voldoende tijd is om de indeling te maken die uiterlijk 1 juli bij de KNLTB moet worden ingediend.

Gebruik hiervoor de volgende link:

Begin juli maken wij de indeling bekend.

met sportieve groet,

Jeugdcommissie LTC Bloemendaal
(voor vragen: Petra Muller 06 25 178 153)