Mooijekind Vleut Nieuwe Hoofdsponsor LTC Bloemendaal

05 april 2018


MOOIJEKIND VLEUT nieuwe hoofdsponsor van 

LTC Bloemendaal!

MOOIJEKIND VLEUT, makelaars + taxateurs, de huizencatchers met vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Heemstede - Aerdenhout, heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan tennisvereniging LTC Bloemendaal. 

Een van de oudste tennisverenigingen in de omgeving voelt zich zeer verguld met het vertrouwen dat MOOIJEKIND VLEUT voor de komende jaren heeft gegeven aan de vereniging. 

Mede dankzij de sponsoring van MOOIJEKIND VLEUT en trouwe sponsor HUIJG SPORT is het mogelijk geworden alle (competitie-)spelers voor een gereduceerde prijs in nieuwe clubkleding te steken. 

 Nb. Op dit moment is de clubkleding nog bij de drukker, maar verwachting is dat de clubkleding op tijd klaar is voor het aankomende eerste competitieweekend! Zoals het er nu naar uit ziet, is de clubkleding vanaf vrijdagmiddag 6 april 16.00 uur beschikbaar bij HUIJG SPORT (Generaal Cronjéstraat 129 te Haarlem, tel: 023 5276628).Degenen die besteld hebben ontvangen een app-bericht zodra de kleding binnen is. 

Een passende partner…MOOIJEKIND VLEUT:

Een huis kopen of verkopen; het is een belangrijke zakelijke transactie waarin (soms complexe) persoonlijke overwegingen een rol spelen. Belangrijk dat u zich daarin door een makelaar goed laat adviseren. De makelaars van MOOIJEKIND VLEUT hebben ieder hun eigen specialisatie. Zo krijgt u altijd de makelaar die matcht met uw omstandigheden en wensen.

Of u nu de vestigingen in Amsterdam, Haarlem of Heemstede-Aerdenhout inschakelt, hun specialisten bieden u de beste (verkoop)service en zullen u soepel naar uw gedroomde huis of verkooptransactie begeleiden.

Alle kennis voor u

MOOIJEKIND VLEUT onderneemt veel samen met projectontwikkelaars, notarissen, relocation organisaties, bouwkundigen, (interieur-)architecten en hypotheekadviseurs. Dit houdt hen breed georiënteerd en up to date. Die gebundelde kennis delen zij graag met u.

Deze filosofie sluit goed aan bij het gedachtengoed van 

LTC Bloemendaal: een optimale match voor elke tennisliefhebber!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 538 1249

LTC Bloemendaal Tennisclub

Johan Verhulstweg 22
2061 LK Bloemendaal