Jeugd Clubkampioenschappen 2019

20 mei 2019

Van 17 t/m 23 juni 2019 worden de Jeugd Clubkampioenschappen gehouden!
Voor alle kinderen in Rood, Oranje, Groen en Geel is meedoen onderdeel van het alles-in-één pakket. We gaan er dan ook vanuit dat je meedoet en je hoeft er geen inschrijfgeld voor te betalen. Omdat het wel belangrijk is dat wij beschikken over de juiste gegevens én over jouw verhinderingen (zo weinig mogelijk!), is het wel nodig om in te schrijven. Alleen kinderen in Rood hoeven zich niet in te schrijven, voor hen wordt op woensdagmiddag en zaterdagmiddag een apart event georganiseerd.

Inschrijven kan via jouw account bij toernooi.nl.
Aanmelden voor de Jeugd Clubkampioenschappen kan via deze LINK.
Heb je nog geen account bij toernooi.nl, dan maak je die eerst aan via deze LINK.
Let op: inschrijven uiterlijk 3 juni.

In deze week zijn er dus geen lessen. Deelname aan de Clubkampioenschappen komt in plaats van de tennislessen, en die worden dus ook niet ingehaald.
We kijken uit naar je inschrijving!