Je kunt nu inschrijven voor de senioren clubkampioenschappen!

25 april 2022

De L.T.C Bloemendaal Senioren clubkampioenschappen 2022 komen er weer aan!

Naast Roland Garros één van de meest iconische tennistoernooien op gravel die jaarlijks aan het begin van de zomer worden gespeeld en garant staan voor spektakel, een sterk deelnemersveld en de ultieme gravelbeleving. Hier mag jij als kanshebber voor de titel natuurlijk niet ontbreken!

Wanneer: vanaf maandag 27 juni t/m zondag 3 juli 2022 hopen we jullie opnieuw te verwelkomen op de club voor een week tennisplezier met elkaar.

En net als vorig jaar organiseren we op zaterdagavond een hapje en een drankje om het verenigingsleven samen te vieren. Dus mocht je onverhoopt toch niet die felbegeerde trofee aan het einde van het toernooi mee naar huis kunnen nemen, dan kun je in ieder geval genieten van de sfeer en de borrel die bij LTC Bloemendaal minstens net zo belangrijk is.

Goed om te weten is dat er verschillende categorieën zijn, waarop kan worden ingeschreven: dames en heren enkel, dames en heren dubbel en gemengd dubbel. Per categorie is er (mogelijk) ook een poule voor enthousiaste (nieuwe) spelers zonder of met weinig wedstrijd ervaring die graag een keer mee willen doen aan een leuk en gezellig toernooi. Graag dit bij inschrijving vermelden, zodat wij bij de indeling straks hier rekening mee kunnen houden.

oke

Noteer dus de week van 27 juni t/m 3 juli in je agenda en schrijf je uiterlijk voor 14 juni 2022 in via onderstaande link Toernooi.nl - LTC Senioren Clubkampioenschappen 2022 - Organisatie. Voor eventuele vragen stuur een mail naar [email protected] De inschrijfkosten bedragen

€ 10,00 per categorie.

We hebben er zin in!