Inschrijving Jeugd Voorjaarscompetitie 2022

22 november 2021


Beste ouders van de jeugdleden,  

U kunt uw zoon/dochter inschrijven voor de Kia Tenniskids Voorjaarscompetitie voor de jongste jeugdleden (6 t/m 12 jaar) en voor de KNLTB Voorjaarscompetitie (12 t/m 17 jaar) van de vereniging LTC Bloemendaal. 


Kia Tenniskids Voorjaarscompetitie (6 t/m 12 jaar):
De competitie vorm Rood en Oranje wordt speels georganiseerd (inclusief warming up en spelletje) en is geschikt voor alle niveaus. Dit is het begin om te leren 'wedstrijdjes' te spelen. Bij de groene competitie worden de wedstrijden 'echter' en is enige wedstrijd ervaring aanbevolen.  De competitie start vanaf 3 April en de speeldagen vinden plaats op zondag ochtend tussen 09.00-13.00 uur. Uw zoon/dochter wordt in een team van +- 6 personen ingedeeld op kleur en speelervaring waarmee hij/zij elke week weer samen is. Uiteraard houden wij rekening dat uw zoon/dochter wordt ingedeeld met vriendjes & vriendinnetjes. 

Zie hieronder de speeldata:https://www.centrecourt.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf?ts=637709342002000000 
Meer informatie over de competities kunt u vinden op:https://www.centrecourt.nl/alles-voor-verenigingen/competitie-organiseren/jeugd/tenniskids-competitie/ 

Of je nu net begonnen bent of al langer tennist, het maakt niet uit. De Kia Tenniskids competitie is er voor iedereen! Wilt uw zoon of dochter meedoen en zo nóg meer plezier in tennissen krijgen?  


KNLTB Voorjaarscompetitie Geel (12 t/m 17 jaar):
De competitie start vanaf 10 April en de speeldagen vinden plaats op zondag. Uw zoon/dochter wordt in een team van +- 5/6 personen ingedeeld en speelervaring waarmee hij/zij elke week weer samen is. Uiteraard houden wij rekening dat uw zoon/dochter wordt ingedeeld met vrienden & vriendinnen. 

Zie hieronder de speeldata:https://www.centrecourt.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf?ts=637709342002000000


Selectie spelers LTC Bloemendaal:
Selectie spelers van LTC Bloemendaal zijn verplicht om mee te doen met de Voorjaarscompetitie, maar moeten wel aangemeld worden via het inschrijfformulier voor aanvullende informatie voor de indeling. 


Aanmelden kan t/m 3 december via:

Klik hier voor het inschrijfformulier


Mocht u verder vragen hebben, kunt u terecht bij trainster Chantal Verzijlberg of kunt u mailen naar [email protected].

Nieuwscategorieën