Een waanzinnige week....

26 augustus 2018

Vorige week vond de 70ste editie van het Bloemendaal Open plaats.

Met maar liefst 223 inschrijvers, 160 gespeelde wedstrijden en, op de maandag na, prima weersomstandigheden, een waanzinnige week!

Mijn respect, bewondering en dank gaat uit naar alle deelnemers, leden, de tuincommissie, de mensen achter de bar, de mensen van de catering en de organisatoren!!!!

De deelnemers hebben kunnen genieten van een week vol spanning en sensatie.
Op alle niveaus werd gestreden maar vooral genoten.

Mooi om te zien hoe opponenten na de wedstrijd, soms tot ‘s avonds laat, gezellig op het terras zaten.

Het toernooi kende naast de sportieve activiteiten ook weer de muzikale inbreng em de loterij.
Zelfs twee loterijen. Na de prijsuitreiking werden nog diverse prijzen verloot. Des te meer reden volgend weer mee te doen en te blijven tot het einde!

Of zoals de winnaar van de heren dubbel zei:
“Het was weer genieten, kom volgend jaar weer en neem vooral iemand mee!”

Mij rest niets meer dan met trots terug te kijken op een geslaagd toernooi.

Nogmaals veel dank aan allen die hebben bijgedragen tot dit succes!

Word jij enthousiast na te hebben meegespeeld of het lezen van dit stuk, en wil jij ook wat doen voor de club? Bel of mail gerust!

Hartelijke groet,

Bas van Beusekom