Clubhuis en terras open vanaf 1 juli

22 juni 2020

Vanaf 1 juli aanstaande mag LTC Bloemendaal onder beperkingen het terras en het clubhuis weer in gebruik nemen. Komend wekend wordt daarom alles schoongemaakt en het terras ingericht. We hopen vanaf dan ook weer meer gezelligheid naast de baan te kunnen bieden en de vermoeide tennissers - op gepaste afstand,dat wel - voor een drankje te verwelkomen!

De regels van het RIVM zijn natuurlijk van toepassing, nog eens door het bestuur opgeschreven in het bijgevoegde protocol. We doen een dringende oproep aan iedereen om zich hier ook echt aan te houden gezien het belang van ons aller gezondheid en ook om boetes en moeilijkheden te voorkomen.

Vanaf deze week start ook de Intertoss, eerst in Heerenduinen en op 3 juli ook op ons park. Het hele schema staat op de website in nieuwsbericht en op de betreffende pagina.

Helaas is nog geen duidelijkheid over de mogelijkheden om in augustus ons Open Toernooi te organiseren. Wel is besloten het 50 + toernooi dit jaar niet door te laten gaan. De doelgroep van dit toernooi is wellicht wat kwetsbaarder dan jongere spelers en daarmee willen we geen risisco lopen.

Tenslotte de uitnodiging om ook in de zomer gezellig te blijven tennissen! Het vakantie-in-eigen-land is met het mooie weer toch geen straf en op ons park hopen we de komende maanden de verloren tennisuren van de seizoensstart een beetje goed te kunnen maken!

Protocol tennis LTCB in Coronatijd versie 15 juni.docx