Bloemendaal Clubladder

20 maart 2023


 

Speel mee met de LTC Bloemendaal Clubladder!

  Beste leden,  

Wil jij (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de nieuwe LTC Bloemendaal Clubladder (enkel en dubbel)! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt.  

Hoe werkt het?

●        De ladder start op maandag 3 april 2023.

●        Je komt in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die meedoen.

●        Elke 2 weken start een nieuwe ronde, waarin je automatisch gekoppeld wordt aan een tegenstander van jouw niveau. Je ontvangt daarover een email.

●        Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat. ●        Je kiest samen met je tegenstander een tijd om de wedstrijd te spelen.

●        Reserveer zelf de baan op ons park via de KNLTB LTC Bloemendaal Club App.

●        Je speelt 45 minuten. Degene die de meeste games heeft gewonnen, wint de wedstrijd. Registreer de score in de Clubladder app of website (zie hieronder)

●        Je kunt makkelijk rondes overslaan of je uitschrijven als je niet meer mee wilt spelen.  

Hoe geef ik mij op?

●        Opgeven kan via de Clubladder website. Gebruik deze link: enkel: https://sportconnexions.com/bloemendaal-enkel/ of dubbel: https://sportconnexions.com/nl/tennis/bloemendaal-dubbel/12018/

●        Je kunt je ook opgeven via de clubladder app (iOS https://apps.apple.com/nl/app/clubladder/id979965331?l=en   of Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportconnexions.connectandplay). Kies in de app onze club en meld je aan voor de enkel en/of dubbel ladder.  

Voor meer informatie zie de clubladder website:  https://sportconnexions.com/nl/tennis/ 

Aan het einde van het seizoen zullen we opmaken welke spelers de hoogste trede van 2023 hebben bereikt.    Veel plezier met de wedstrijden!   

Sportieve groet van de Laddercommissie
Bob Rietjens, Sharon Portegies, Joris Kroon en Bob Dalm

Nieuwscategorieën