21 t/m 25 september | Jeugd Clubkampioenschappen 2020

01 september 2020

Beste Jeugdleden van LTC Bloemendaal,

Van maandag 21 t/m vrijdag 25 september 2020 worden de Jeugd Clubkampioenschappen van LTC Bloemendaal gehouden! Voor alle kinderen in RoodOranjeGroen en Geel is meedoen onderdeel van het alles-in-één pakket. We gaan er dan ook vanuit dat je meedoet en je hoeft er geen inschrijfgeld voor te betalen. Omdat het wel belangrijk is dat wij beschikken over de juiste gegevens én over jouw verhinderingen (zo weinig mogelijk!), is het wel nodig om in te schrijven.

Inschrijven kan via jouw account bij toernooi.nl. (Let op: dus niet via mijnknltb.nl).
Aanmelden voor de Jeugd Clubkampioenschappen kan via deze LINK.
Heb je nog geen account bij toernooi.nl, dan maak je die eerst aan via deze LINK.
Let opinschrijven uiterlijk 13 september 2020!

In deze week zijn er dus geen jeugdlessen. Deelname aan de Clubkampioenschappen komt in plaats van de tennislessen, en die worden dus ook niet ingehaald. Na de Clubkampioenschappen is het ook gelijk einde zomerseizoen: de laatste (inloop)trainingen zijn dus in week 38!

We hopen dat jullie (weer) in groten getale meedoen!

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie