Mooijekind Vleut

Sponsor Mooijekind Vleut - Voor KiKa
Zorgen dat u duurzaam gelukkig bent met uw huis. Dat doen we als Mooijekind Vleut al meer dan 40 jaar, inmiddels met kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

Voor KiKa
Wij steunen KiKa. Omdat ook wij het heel belangrijk vinden dat er meer kinderen moeten genezen van kanker. Van 75% naar 95%.

KiKa werkt daar hard aan, o.a. door fondsen te werven voor vernieuwend onderzoek, activiteiten te ontplooien gericht op minder pijn tijdens behandelingen en te wedijveren voor een betere kwaliteit van leven als de kinderen groter groeien. En bijvoorbeeld lekker willen tennissen. Tja… wie wil dat nu niet? KiKa kan daarbij alle hulp gebruiken.
Hoe meer mensen KiKa kennen, hoe sneller hun doel bereikt wordt. Hoe vaker iedereen KiKa ziet (en snapt hoe goed werk ze doen), hoe sneller iemand een bijdrage zal willen leveren of meedoen aan de vele KiKa-acties. Dat is onze inzet.

5% voor de club. 5% voor KiKa.
Wij steunen KiKa. Omdat wij het belangrijk vinden dat steeds meer kinderen genezen van kanker.
Van de fee voor het huis dat we voor jou als mede-clublid aankopen of verkopen, doneren we 5% aan onze club en 5% aan KiKa. Scoor je mee?

Jij blij. Je club blij. Kika blij. Wij blij.