Lid worden | Jeugd

Nieuwe jeugdleden zijn meer dan welkom! Wij hebben komend tennisseizoen genoeg ruimte voor nieuwe leden.

NIEUWE LEDENACTIE | JEUGD!

Word vóór 1 december 2019 jeugdlid voor slechts €125* (normaal €165)! Klik HIER voor het inschrijfformulier van deze actie!

*Deze kennismakingskorting geldt alleen voor het 1e jaar en indien je de voorgaande twee jaren geen lid bent geweest van LTC Bloemendaal.

Waarom jeugdlid worden van LTC Bloemendaal? Je krijgt:

• Een aantrekkelijk alles-in-één jeugdtennispakket (15 weken les, deelname aan competitie en clubkampioenschappen, vrijspelen);
  • Een flexibel lesrooster voor rood, oranje en groen: kies zelf hoe vaak jij wilt trainen!
  • Een divers aanbod van evenementen en toernooien;
  • Tennistraining van deskundige en KNLTB-gecertificeerde trainers.

Aanmelden als jeugdlid gaat per inschrijfformulier. Download het formulier hier. Graag inschrijfformulier volledig ingevuld met pasfoto (vanaf 6 jaar verplicht door KNLTB) en van handtekening ouder/voogd voorzien verzenden aan:

Ledenadministratie LTC Bloemendaal, t.a.v. Joke Oudendijk, Kennemerweg 16, 2061 HS Bloemendaal.

Of e-mailen naar:

Beëindiging

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van 1 april t/m 31 maart en wordt daarna elk jaar stilzwijgend verlengd. Zo blijf je doorlopend lid van onze vereniging. Beëindiging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende seizoen kenbaar gemaakt te worden per e-mail bij de [email protected]

Bij te late opzegging loopt het lidmaatschap in het nieuwe seizoen door en wordt er automatisch geïncasseerd voor het nieuwe seizoen.