Plezier

LTC Bloemendaal is een tennisvereniging met relatief veel jeugdleden. Dat is logisch want onze insteek is dat kinderen vooral plezier moeten beleven aan het tennissen. Dat doen we door veel leuke activiteiten te organiseren en een attractief en kwalitatief goed lesprogramma te bieden.

Les
Het standaard jeugdlidmaatschap is inclusief les, 1 uur per week, gedurende 16 lesweken. De lessen worden verzorgt door Tennisschool Henrico Mud. Zie de website www.tennisschoolhenricomud.nl voor meer informatie.

Competitie
Zodra de kinderen het tennisspel enigszins onder de knie hebben, kunnen ze zich opgeven om competitie te spelen. Er zijn verschillende mogelijkheden: op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zondag, in verschillende leeftijdscategorieën en in een jongens-, meisjes- of mixteam.

Selectie
Voor de meer getalenteerde kinderen hanteren wij een selectiebeleid. De selectiejeugd kan ondermeer extra trainingen en lessen volgen.

Jeugdbeleidsplan
LTC Bloemendaal heeft een jeugdbeleidsplan waarin uitgebreid beschreven staat wat wij willen bereiken met onze jeugd en hoe we dat willen doen. Het plan kunt u inzien door het te downloaden onderaan deze pagina.

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alles wat het jeugdtennis betreft. Uw vragen en opmerkingen kunt u mailen naar [email protected]

Download bestanden: