Intertoss

De tennisverenigingen LTC Bloemendaal, LTC Groeneveen en LTC De Heerenduinen organiseren samen een wekelijkse toss op de vrijdagochtend. Alle leden van genoemde verenigingen zijn van harte welkom, er wordt afwisselend op de parken gespeeld volgens een schema.

De toss begint telkens om 9.30, kantine is open vanaf 9.00 uur. Er wordt gespeeld tot 12.00/12.30 uur. Opgeven is niet nodig, het is vrije inloop.

Het organisatiecomité bestaat uit:

LTC Bloemendaal
Marjolein Balm 023-5391573
Mailadres: [email protected]quicknet.nl

LTC De Heerenduinen
Jan Jansen  06 26916754
Mailadres: [email protected]nl

LTC Groeneveen
Wim Wijs 06 20722310

Vacature vrijwilliger intertoss

Marjolijn Balm, zoals jullie vrijwel allemaal weten, ons oudste lid regelt al jaren voor onze club de Intertoss. Een leuk initiatief van onze vereniging, LTC Groeneveen en LTC Heerenduinen. Dit houdt in: tossen op vrijdagochtend voor alle leden van de genoemde verenigingen. En deze activiteit gaat al het 18e jaar in!
Marjolijn is ons contactpersoon met de organisatie en regelt de baanindeling en wissels op de vrijdagen dat de Intertoss op LTC Bloemendaal is. Zij heeft dit altijd met heel veel plezier gedaan en daar zijn wij haar ook heel dankbaar voor.

Marjolijn zou nu graag het stokje willen overdragen aan iemand anders. Is er iemand binnen onze vereniging die daar tijd voor heeft en het leuk vindt om dit van haar over te nemen? Het gaat in totaal om ongeveer 7 á 8 vrijdagochtenden om de 3 weken tussen begin juni en half oktober.
Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met één van onze bestuursleden of stuur een e-mail naar: [email protected]