Intertoss

De tennisverenigingen LTC Bloemendaal, LTC Groeneveen en LTC De Heerenduinen organiseren al bijna 20 jaar samen een wekelijkse toss op de vrijdagochtend vanaf 1 april. Alle leden van genoemde verenigingen zijn van harte welkom, er wordt afwisselend op de parken gespeeld volgens een schema.

De toss begint telkens om 9.30, kantine is open vanaf 9.00 uur. Er wordt gespeeld tot 12.00/12.30 uur. Opgeven is niet nodig, het is vrije inloop.

Het organisatiecomité bestaat uit:

LTC Bloemendaal
Yvonne Hassing
Mailadres: [email protected]

LTC De Heerenduinen
Jan Jansen  06 26916754
Mailadres: [email protected]nl

LTC Groeneveen
Wim Wijs 06 20722310

Marjolijn Balm, zoals jullie vrijwel allemaal weten, ons oudste lid regelt al jaren voor onze club de Intertoss. Een leuk initiatief van onze vereniging, LTC Groeneveen en LTC Heerenduinen.
Marjolijn heeft op 8 oktober 2021 het stokje overgedragen aan Yvonne Hassing. Yvonne is nu onze contactpersoon met de organisatie en regelt de baanindeling en wissels op de vrijdagen dat de Intertoss op LTC Bloemendaal is.