Clubkleding Jeugd

Clubkleding

In samenwerking met één van onze trouwe sponsoren HUIJG SPORT biedt LTC Bloemendaal een clubtenue aan, bestaande uit een shirt en een broek/rok. Speciaal voor ons gemaakt in de clubkleuren! Zo zijn we voorzien van een unieke sportieve uitstraling. Wij als jeugdcommissie hopen dat alle jeugdcompetitieteams in dit tenue gaan spelen. Zo maken we indruk op onze tegenstanders en gaan we met extra veel plezier de baan op!

Voor kindermaten kost dit tenue slechts €40,- (maat 128 t/m 176). Voor seniorenmaten kost het tenue €65,-.

Te verkrijgen bij: HUIJG SPORT: Generaal Cronjestraat 129, Haarlem (telefoonnummer 023 - 527 66 28).

• Huijg Sport heeft een beperkte voorraad. Als de maat van uw kind niet in de winkel voorradig is, kunt u bestellen.
  • Bij het plaatsen van de bestelling in de winkel dient direct betaald te worden. Anders wordt de bestelling niet opgenomen!
  • De levertijd van deze Adidas Custom Made Kleding is minimaal 45 werkdagen.
  • Bestellen voor 1 april, betekent levering voor 1 juni.
  • Ruilen is niet mogelijk.