Clubavonden

LTC Bloemendaal wil haar leden meer activiteiten bieden. Daarom heeft het bestuur in het beleidsplan voorgesteld clubavonden in te stellen. Op deze avonden kan door leden met vrije inloop getraind en gespeeld worden onder begeleiding van onze Tennisschool.

Voor de recreatieve tennissers (speelsterkte 7,8 en 9) én voor de wedstrijdspelers (speelsterkte 3,4,5 en 6) is op maandag, donderdag en vrijdag telkens een uur training gereserveerd op 4 banen.

Vanaf 1 april ziet het schema er voor de avonden als volgt uit:

• Maandagavond: 18.00-19.00 wedstrijdspelers; 19.00-20.00 recreatieve spelers
  • Dinsdagavond: vrij spelen
  • Woensdagavond: 18.00-eind tossavond voor alle leden
  • Donderdagavond: 18.00-19.00 recreatieve spelers; 19.00-20.00 wedstrijdspelers
  • Vrijdagavond: vrije inloop voor alle speelsterktes; 2 banen training voor oudere jeugdspelers

Op alle avonden is er barbezetting die we dit jaar door ons barteam van enthousiaste jeugdleden laten verzorgen. Op vrijdagavond willen we daarnaast met enige regelmaat extra activiteiten organiseren voor een gezellig samenzijn in ons clubhuis zoals wijn- en kaasproeverijen of een klaverjasavond. Wie hiervoor leuke ideeën heeft is welkom om daarover contact op te nemen met de barcommissie!