Clubavonden

LTC Bloemendaal wil haar leden meer activiteiten bieden. Daarom organiseert de vereniging verschillende clubavonden.

Onder begeleiding van een van onze trainers kan op maandag- en donderdagavond gespeeld worden met tegenstanders van jouw niveau. De trainers zorgen voor een goede match en geven tips.

Op woensdagavond is een eigen ledentoss, waar de spelers met elkaar combinaties maken per half uur

Vanaf maandag 4 juni 2020 ziet het schema er voor de avonden als volgt uit:

• Maandagavond: vanaf 18.00 tot 20.00 begeleid spelen met vrije inloop
  • Dinsdagavond: vrij spelen
  • Woensdagavond: 18.00-eind tossavond voor alle leden
  • Donderdagavond: vanaf 19.00 tot 21.00 begeleid spelen met vrije inloop
  • Vrijdagavond: vrij spelen; 2 banen training voor oudere jeugdspelers

Op maandag-, woensdag- en donderdagavond is er barbezetting die we door ons barteam van enthousiaste jeugdleden laten verzorgen; op dinsdag- en vrijdagavond verzorgen de leden de bardienst zelf. Op vrijdagavond willen we daarnaast met enige regelmaat extra activiteiten organiseren voor een gezellig samenzijn in ons clubhuis zoals wijn- en kaasproeverijen of een klaverjasavond. Wie hiervoor leuke ideeën heeft is welkom om daarover contact op te nemen met de barcommissie!