Wilt u lid worden van de LTC Bloemendaal? We verwelkomen u graag!

NIEUWE LEDENACTIE | JEUGD!

Word vóór 1 december 2019 jeugdlid voor slechts €125 (normaal €165)! Klik HIER voor het inschrijfformulier van deze actie!

Deze kennismakingskorting geldt alleen voor het 1e jaar en indien je de voorgaande twee jaren geen lid bent geweest van LTC Bloemendaal.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van jeugd klik hier.

Soorten lidmaatschap en tarieven 2019-2020 | Senioren

Senior lidmaatschap (27 jaar t/m 69 jaar): € 170,-
Dit is het standaardlidmaatschap voor seniorleden. Seniorleden zijn elke dag van de week en de hele dag speelgerechtigd. Seniorleden zijn tevens lid van de KNLTB en mogen meedoen aan de competitie en inschrijven voor open toernooien.

Senior lidmaatschap (70 jaar en ouderjaar): € 135,-
Een seniorlid van 70 jaar of ouder heeft  dezelfde rechten en plichten als een senior lid maar de contributie is lager.

Senior eerste jaar:  € 99,-
Een nieuw seniorlid krijgt het eerste jaar korting, zodat hij of zij kennis kan maken met de tennissport en de vereniging. Verder gelden dezelfde rechten en plichten  als het reguliere seniorlidmaatschap. In geval het een hernieuwd lidmaatschap betreft moet het  meer dan 2 jaar geleden zijn dat je lid was van de LTC Bloemendaal. Het lidmaatschap wordt na het eerste jaar automatisch omgezet in een Senior lidmaatschap.

Daglidmaatschap senior: € 135,-
Het daglidmaatschap is bestemd voor senioren die niet in de avond (na 18.00u) en in het weekend willen spelen. Zij zijn tevens lid van de KNLTB en daarmee gerechtigd om mee te doen aan competitie en open toernooien. Dagleden zijn teven welkom op evenementen die door de LTC Bloemendaal georganiseerd worden buiten hun speeltijden, bijvoorbeeld in het weekend.

Senior 18 jaar t/m 26 jaar € 100,-
Een seniorlid 18 t/m 26 jaar heeft dezelfde rechten en plichten als een senior lid maar de contributie is fors lager.

Twijfelt u om lid te worden? Niet doen want speciaal voor nieuwe leden hebben wij een proeflidmaatschap. U betaalt dan slechts € 99,- i.p.v. € 170,- voor een heel tennisseizoen. En onze club organiseert allerlei evenementen en activiteiten waardoor u zich snel thuis voelt en snel veel nieuwe tennisvrienden zult hebben.

Lid worden
Hieronder vindt u de inschrijfformulieren. Deze kunt u volledig ingevuld en ondertekend en voorzien van pasfoto, retourneren naar [email protected]

Beëindiging

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van 1 april t/m 31 maart en wordt daarna elk jaar stilzwijgend verlengd. Zo blijf je doorlopend lid van onze vereniging. Beëindiging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende seizoen kenbaar gemaakt te worden per e-mail bij de [email protected]

Bij te late opzegging loopt het lidmaatschap in het nieuwe seizoen door en wordt er automatisch geïncasseerd voor het nieuwe seizoen.