Wilt u lid worden van de LTC Bloemendaal? We verwelkomen u graag!

Soorten lidmaatschap en tarieven 2018

Senior lidmaatschap (27 jaar t/m 69 jaar): € 170,-
Dit is het standaardlidmaatschap voor seniorleden. Seniorleden zijn elke dag van de week en de hele dag speelgerechtigd. Seniorleden zijn tevens lid van de KNLTB en mogen meedoen aan de competitie en inschrijven voor open toernooien.

Senior lidmaatschap (70 jaar en ouderjaar): € 135,-
Een seniorlid van 70 jaar of ouder heeft  dezelfde rechten en plichten als een senior lid maar de contributie is lager.

Senior eerste jaar:  € 99,-
Een nieuw seniorlid krijgt het eerste jaar korting, zodat hij of zij kennis kan maken met de tennissport en de vereniging. Verder gelden dezelfde rechten en plichten  als het reguliere seniorlidmaatschap. In geval het een hernieuwd lidmaatschap betreft moet het  meer dan 2 jaar geleden zijn dat je lid was van de LTC Bloemendaal. Het lidmaatschap wordt na het eerste jaar automatisch omgezet in een Senior lidmaatschap.

Daglidmaatschap senior: € 135,-
Het daglidmaatschap is bestemd voor senioren die niet in de avond (na 18.00u) en in het weekend willen spelen. Zij zijn tevens lid van de KNLTB en daarmee gerechtigd om mee te doen aan competitie en open toernooien. Dagleden zijn teven welkom op evenementen die door de LTC Bloemendaal georganiseerd worden buiten hun speeltijden, bijvoorbeeld in het weekend.

Senior 18 jaar t/m 26 jaar € 100,-
Een seniorlid 18 t/m 26 jaar heeft dezelfde rechten en plichten als een senior lid maar de contributie is fors lager.

Jeugdlidmaatschap: € 80,- / 125,- / 165,-
In het standaard jeugdlidmaatschap zijn lessen inbegrepen, gedurende 16 lesweken, 1 uur les in groepen van 6 a 8 kinderen. Jeugdleden zijn tevens lid van de KNLTB en daarmee gerechtigd om mee te doen aan competitie en toernooien. Buiten de lessen mogen jeugdleden vrijspelen, echter 's avonds (na 18.00u)  hebben seniorleden voorrang. Voor kinderen t/m 6 jaar bedraagt de contributie € 125,-. Oudere kinderen betalen € 165,-. In het jaar dat een jeugdlid 18 jaar wordt, wordt het jeugdlidmaatschap automatisch omgezet naar het seniorlidmaatschap 18 t/m 26 jaar.

Het jeugdlidmaatschap blauw is voor kinderen van 4 en 5 jaar. Kosten: € 80,-.
In dit jeugdlidmaatschap zijn lessen inbegrepen, gedurende 16 lesweken. Een ouder/begeleider wordt uitdrukkelijk uitgenodigd om mee te doen aan de les (is niet verplicht).  Een lesuur duurt 45 minuten. Jeugdleden zijn geen KNLTB-leden en daarom niet gerechtigd om mee te doen aan competitie en toernooien. Buiten de lessen mag een jeugdlid blauw samen met een ouder/begeleider vrijspelen tot 16.00 uur door de week en in het weekend tot 18.00 uur als er banen vrij zijn. Bij drukte moet het jeugdlid blauw plaats maken voor ‘reguliere’  jeugd- en seniorenleden (dus vanaf rood).

Lid worden
Hieronder vindt u de inschrijfformulieren. Deze kunt u volledig ingevuld en ondertekend en voorzien van pasfoto, retourneren naar [email protected]

Twijfelt u om lid te worden? Niet doen want speciaal voor nieuwe leden hebben wij een proeflidmaatschap. U betaalt dan slechts € 99,- i.p.v. € 170,- voor een heel tennisseizoen. En onze club organiseert allerlei evenementen en activiteiten waardoor u zich snel thuis voelt en snel veel nieuwe tennisvrienden zult hebben.