Tennisactiviteiten

Het lidmaatschap van onze vereniging geeft ieder lid het recht om gedurende de periode 1 april tot 1 november van onze banen gebruik te maken.
Als lid kunt u deelnemen aan een breed aanbod van activiteiten.
meisjes

1. KNLTB tennisactiviteiten
Deze zijn prestatiegericht en gekoppeld aan het competitie- en toernooiprogramma van de tennisbond (KNLTB). Hierin kennen wij de doordeweekse damescompetitie en de competities op zaterdag en zondag voor heren en gemengde teams (ook voor 35+ teams).

2. Club- en recreatieve tennisactiviteiten
Deze hebben een duidelijk verenigingskarakter en zijn bestemd voor zoveel mogelijk leden. Zij lopen uiteen van recreatief tot prestatief. Allereerst kennen we de Toss-avonden op woensdag en maandag, waar iedereen aan mee kan doen gedurende het hele tennisseizoen door (op maandag pas na de competitie periode).
In het voorjaar kennen we de zondag/maandagavond schaduwcompetitie, speciaal voor onze leden die niet aan de KNLTB-competitie meedoen. In de zomer spelen we onze clubkampioenschappen en de midzomercompetitie. In de nazomer kennen we Club-Weekend toernooien op speelsterkte 9, 8 en 7.

3. Clubevenementen
Voor tennisliefhebbers die op zoek zijn naar de combinatie van gezelligheid, sportplezier en het gevoel van 'een dagje er tussen uit' zijn de eendags- of weekendactiviteiten uitstekend geschikt.
Een greep uit het aanbod: Pinkstertoernooi, "Kippentoernooi", 50+ toernooi, Happy Wintertoernooi (in de Fablohal). En natuurlijk de clubkampioenschappen.

4. Jeugdactiviteiten voor juniorleden
Voor de jeugd organiseren wij een keur aan activiteiten, waarbij altijd vanaf de basis wordt gestart, namelijk het lesgeven. Daarnaast kennen we de competitiegerichte activiteiten: de KNLTB jeugdcompetitie op woensdagmiddag, zaterdag en zondag en de jeugdclubkampioenschappen. Absolute hoogtepunten in het seizoen vormen de gezellige parktoernooien zoals het Openings-, het Ouder/kind- en het IJsjestoernooi.

5. Lessen en trainingen voor leden
Dit programma is in samenspraak met de trainers en de vereniging tot stand gekomen. In principe is er voor iedere categorie een mogelijkheid. Van beginnerlessen tot trainingen voor de selectietennissers en van individu tot groep. Onze trainers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.