50-Plus Inlooptennis

Vanaf 10 mei 2021 gaat de vernieuwde tennisactiviteit voor oudere spelers op de maandag- en donderdagochtend van start. Onze trainers Nikki en Chantal begeleiden een sportieve en gezellige tennisochtend. Je krijgt tips om techniek en tactiek van het spel te verbeteren en de trainers zorgen voor een goede warming-up en begeleiding van de fysieke kant van het tennis.

Meedoen aan het 50-Plus Inlooptennis is gemakkelijk: gewoon naar de baan komen op maandagochtend of donderdagochtend! Het Inlooptennis is van 09.30-11.00 uur en daarna is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om nog met elkaar te blijven dubbelen. Inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom!

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, neem dan gerust contact op met Chantal Verzijlberg via [email protected]

Naast de reguliere 50-Plus Inlooptennis organiseren we extra activiteiten. Twee keer per seizoen komt een speciale gasttrainer om aan een thema uit de wereld van sport en gezondheid extra aandacht te besteden. Eind mei of begin juni is er een onderling toernooitje gepland waar ook introducees van harte welkom zijn, de datum laten we nog even afhangen van de eventuele coronabeperkingen op dat moment.

Voor leden van LTC Bloemendaal is het 50-Plus Inlooptennis kosteloos. Voor niet-leden is het 50-PlusIn looptennis ook toegankelijk: voor het introducé-tarief van 5 euro kan iedereen meedoen, als het daarna bevalt kan voor 65 euro het gehele seizoen (12 weken, twee keer per week) meegespeeld worden.
Een volledig lidmaatschap van LTC Bloemendaal voor senioren kost overigens in het eerste jaar slechts 99 euro. Schrijf u dus snel in!